Vakantiehuis

Vakantiehuis

Het vakantiehuisje is een gezellig comfortabel huisje in Noord Brabant en is geschikt voor maximaal 5 personen. Het huisje is geheel vrijstaand, gelegen tegen de rand het bos bij Elsendorp en van alle gemakken voorzien. Het is geïsoleerd en voorzien van verwarming door middel van een CV. De doucheruimte is voorzien van douche, toilet en wastafel. Het hele huis is rolstoel vriendelijk en er is eventueel een hoog/laag bed beschikbaar. Het huisje staat op een zeer rustig plekje op een kleine gezellige camping in Brabant . Het huisje heeft overdekt terras en een eigen ingang.

Vakantiehuis Elsendorp

Het huis is gelegen aan de rand van het bos van Elsendorp en te bereiken via de camping. Heerlijk voor een weekendje fietsen, rust en natuur. Er zijn verschillende fiets routes die langs de route liggen, dus u kunt meteen genieten van de geweldige omgeving van de Peel. De steden Helmond, Eindhoven en Uden zijn vanuit Elsendorp zeer goed te bereiken. Elsendorp is een klein kerkdorpje dat valt onder de gemeente Gemert/Bakel. Gemert is zelf voorzien van diverse restaurants waar je heerlijk kunt eten.

Op het overdekt buiten terras met tuinmeubels kan men genieten van de landelijke omgeving. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend als fiets en wandelgebied .

Voor het huisje geldt: Aankomst na 15.00. Vertrek voor 11.00.

Prijzen vakantiewoning

Per week  € 630,-
Weekend vrijdag / zondag  € 180,-
Langweekend vrijdag / maandag  € 270,-
Midweek maandag / vrijdag  € 360,-
Per nacht € 95,-

Extra kosten:

Einde reiniging  € 40,- Verplicht
Toeristenbelasting  € 1,50 p.p.p.n. Verplicht

Huisdieren per dag  € 5.00
Beddengoed/Linnengoed € 10,00 p.p.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op    .