Groepsaccommodatie Brabant – De Kastanjes

Groepsaccommodatie Brabant – De Kastanjes

Groepsaccommodatie Brabant tot 120 personen – De Kastanjes

 

Ons groepsverblijf is een perfecte accommodatie voor grote groepen. De Kastanjes biedt plaats aan maximaal 120 personen. Een ideale locatie voor schoolkampen, sportverenigingen of familiereünies. De groepsaccommodatie staat los van onze mini camping en ligt aan de rand van het bos. Hierdoor ligt het groepsverblijf mooi afgelegen en heb je de vrijheid om te doen en laten waar je zin in hebt. Aan de andere kant van de accommodatie is er een ruime parkeergelegenheid.

Faciliteiten groepsaccommodatie De Kastanjes

Groepsaccommodatie de Kastanjes beschikt over een ruime recreatiezaal. Leuker is het nog om spellen te spelen en te sporten op het ruime grasveld naast de groepsaccommodatie. De speelweide, die ca. 1 hectare groot is, is perfect om spellen te organiseren, tenten op te zetten of een kampvuur te organiseren in een van de aanwezige vuurtonnen. Bij slecht weer is er ook nog een grote binnenruimte waar gebruik gemaakt van mag worden.

Binnen is er een ruime keuken aanwezig (met lange werkbladen en grote fornuizen), die van alle noodzakelijke benodigdheden is voorzien. Hier maak je de lekkerste gerechten voor de hele groep! Buiten, op de verharde binnenplaats, is er tevens plaats om te barbecueën. De sanitaire voorzieningen van groepsaccommodatie de Kastanjes bestaan uit 8 douches, 10 toiletten, 3 urinoirs en ruime wasgelegenheden. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapzalen met stapelbedden.

Ideeën voor activiteiten bij groepen:

Groepsaccommodatie Noord-Brabant 40 personen
Waterskiën bij de Rooye Plas (zie activiteiten voor meer informatie)
Goedkope groepsaccommodatie 50 personen
Organiseer een kampvuur in een van de aanwezig vuurtonnen of organiseer een barbecue op onze binnenplaats
Groepsverblijf 60 personen
Breng een bezoek aan attractiepark Toverland in Sevenum of Billy Bird Hemelrijk in Volkel
40 personen
50 personen
60 personen
Groepsaccommodatie Brabant 70 personen
Organiseer een sportdag op onze ruime speelweide
Groepsaccommodatie 80 personen Brabant
Organiseer een volleybaltoernooi en ga zwemmen bij de Rooye plas
Groepsaccommodatie 100 personen Brabant
Huur een van de Crazy Air luchtkussens die bij de kampeerboerderij opgezet kunnen worden. Kijk hieronder voor meer informatie
70 personen
80 personen
100 personen

Kijk voor meer activiteiten in de omgeving van De Kastanjes eens op onze activiteitenpagina!

Wat onze gasten vertellen over groepsaccommodatie Brabant

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op​    Extra mogelijkheden voor groepen bij de Kastanjes

    Crazy Air – luchtkussens

    De mogelijkheid bestaat om verscheidene luchtkussens op te stellen. Dit kan op het riante grasveld dat langs de groepsaccommodatie ligt, maar eventueel ook binnen in een van onze bijgebouwen. Dit kan uitkomst bieden, wanneer het weer onverhoopt tegenvalt.

    Boodschappenservice de Kastanjes

    De Kastanjes staat in goed contact met nabijgelegen supermarkten. Dit is fijn, want zo kun je van tevoren boodschappen bestellen voor jullie hele groep. Je kunt zelfs te veel bestellen, want wat over is nemen de supermarkten weer terug (mits de houdbaarheidsdatum van de producten dit toelaat).