Gedragsregels / Voorwaarden

Gedragsregels / Voorwaarden

Hartelijk welkom op onze camping, Wij hopen dat u hier een prettige tijd zult hebben. Wij doen er in elk geval alles aan om het u naar de zin te maken.

Onze gedragsregels:

Hoofdregel:

Gedraagt u zodanig dat u niemand overlast bezorgt. Gun uzelf en uw medegas­ten de gelegenheid van de vakantie te genieten.

 1. Aankomst en vertrek

Iedereen dient zich bij aankomst aan te melden en bij vertrek af te melden bij de receptie. U kunt zich melden bij de blokhut bij de ingang. Het plaatsen van uw kampeermiddel geschiedt in overleg met de beheer­der. U mag zelf een plaats uitzoeken, tenzij deze gereserveerd is of anders aangegeven wordt.

U kunt uw kampeer­middel binnen de ruimte plaatsen. Plaats uw kampeermiddel zodanig dat de overige gasten hiervan geen overlast ondervinden. De plaats dient bij vertrek schoon, opgeruimd en geëgaliseerd achter te worden gelaten.

Later vertrekken is alleen mogelijk in overleg en op basis van beschikbaarheid. 

 1. Bezoekers

Bezoekers zijn bij ons welkom. Wilt u hen vertellen dat ook zij onze regels in acht dienen te nemen. Al uw bezoekers of U dienen zich bij aankomst op de receptie te melden en het verschuldigde bezoekerstarief te voldoen.

Overnachtende bezoekers dienen zich ook bij de receptie te melden in verband met opname in ons nachtregister en het betalen van overnach­tingsta­rief en toeristenbelasting.

 1. Verkeer

Onze camping is autovrij, dit betekent dat u alleen met de auto de camping op mag om uw caravan op te plaatsen en op te halen. Auto’s/motoren dienen op het terrein stapvoets te rijden (maximaal 5 km per uur).

 1. Geluidsoverlast

Het is niet toegestaan om radio’s, televisies, muziekinstrumenten of andere geluidsveroorzakers zodanig te gebruiken dat zij overlast bezorgen aan de andere campinggasten.

 1. Vuilafvoer

Op ons terrein staat een grote container. Wij hebben afvalbakken voor: glas, plastic/blik, papier en restafval. Huisafval kunt u verpakt in gesloten plastic zakken in de daarvoor bestem­de container doen. Tuin- en grofvuil mag niet in de container gedeponeerd worden. U kunt bij de receptie informeren waar dat gestort mag worden. Grofvuil dient u zelf bij de gemeentelijke grofvuilstortplaats te depo­ne­ren. Iedere gast moet zijn plaats vrijhouden van afval. 

 1. Gebruik sanitaire voorzieningen

Het toiletgebouw wordt door ons zo schoon mogelijk gehouden. Werkt u er aan mee dat het zo blijft. Kinderen (tot 10 jaar) mogen slechts onder begeleiding van een volwassene gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen. In het toiletgebouw is toiletpapier aanwezig. In het toiletgebouw mag niet gerookt worden.

Wilt u de douche na gebruik droog trekken met de stripper. Wilt u er op letten dat de sanitaire gebouwen geen speelplaatsen voor kinderen worden.

 1. Huisdieren

Huisdieren/honden zijn welkom op ons terrein. Uw hond en/of kat dient te zijn ingeënt tegen hondsdolheid (Rabies). Uw huisdier/hond dient aangelijnd te zijn. U kunt uw hond buiten ons terrein uitlaten. U mag uw huisdieren niet meenemen in het toiletgebouw. 

 1. Brandveiligheid

Om brandgevaar te voorkomen hebt u voor het gebruik van barbecues en dergelijke onze toestemming nodig. Zorg altijd voor een emmer water of een brandblus­ap­paraat naast de barbe­cue. Houd bij het barbecueën rekening met de windrichting, zodat u uw buren zo min mogelijk hindert. Plaats de barbecue op voldoende afstand van uw tent of caravan. Barbecueën rechtstreeks op de grond is niet toegestaan. Gooi nooit een brandende sigaar, sigaret of lucifer weg. De gevolgen kunnen desastreus zijn.

 1. gevonden voorwerpen

Wij vragen u gevonden voorwerpen bij de receptie af te geven. Wij zullen ons best doen het voorwerp bij de eigenaar terug te bezorgen. 

 1. Klachten

Alhoewel wij onze uiterste best doen om uw aanwezigheid zo plezierig mogelijk te laten verlopen, kunt u toch klachten hebben. Meld ze zo spoedig mogelijk en wij zullen proberen ze zo goed mogelijk te verhelpen. 

 1. Sanctie

Indien u een van onze regels niet naleeft, zullen wij u een waarschuwing geven. Als u daar geen gehoor aan geeft, kunnen wij de overeenkomst met u opzeggen. Wij kunnen u in dat geval met onmiddellijke ingang de toegang tot ons terrein ontzeggen.