Mini Camping Noord-Brabant

Mini Camping Noord-Brabant

De leukste minicamping van Noord Brabant

Lekker op vakantie gaan en helemaal tot rust komen? Dat kan op onze minicamping in Brabant. Onze landelijke camping is lekker rustig gelegen, waardoor je optimaal van de natuur kunt genieten. De ruime staanplaatsen zijn geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of kamper en zijn voorzien van stroompunten.

Daarnaast is er in de omgeving van onze landelijke minicamping genoeg te beleven. Bezoek de leuke dorpjes Elsendorp, Gemert of Handel. Ga zwemmen of waterskiën bij de Rooye Plas, bezoek attractiepark Hemelrijk in Volkel of vermaak je met een van de vele andere leuke activiteiten die je kunt vinden op onze activiteitenpagina.

Naast de camping verhuurt De Kastanjes ook een groepsaccommodatie. Deze zijn van elkaar gescheiden, waardoor je geen last van eventuele groepen zult ondervinden.

Voorzieningen De Kastanjes – ‘ruime kleine camping’ Brabant

Mini camping De Kastanjes is een kleine camping in landelijk Brabant. De camping is echter wel groots opgezet en de staanplaatsen zijn ruim van karakter. De ongeveer 40 staanplaatsen delen twee sanitair gebouwen die gezamenlijk voorzien zijn van 6 douches, 8 wastafels, 9 toiletten en 2 urinoirs. Deze zijn uiteraard gescheiden voor dames en heren. Daarnaast is er een overdekte plaats met warm water voor alle campingafwas. De was doe je gemakkelijk met onze aanwezige wasmachine en droger.

Overige faciliteiten mini camping

Op onze mini camping is er voor de kinderen een groot grasveld aanwezig waar lekker een potje gevoetbald, gesport en gespeeld kan worden. De ouders/ouderen spelen hier gezellig een potje Jeu de Boules en zitten ’s avonds om één van de aanwezige vuurtonnen. Voor de kleintjes zijn er daarnaast kindvriendelijke speeltoestellen aanwezig met onder andere een schommel, glijbaan, zandbak en tafeltennistafel. Potjes rond de tafel kunnen tot in de late uurtjes gespeeld worden op de gezelligste mini camping van oost Brabant.

Valt het weer onfortuinlijk tegen? Dan is er gelukkig nog “De Hooiberg”. Een overdekt gebouw om ook bij slecht weer met een grotere groep binnen te kunnen zitten/spelen. Het is voorzien van tafels en stoelen, aanrecht en een koelkast.

Prijzen

2 personen alles incl.  € 21,00
1 Persoon alles incl.     €16,00
1 Persoon. Kleine tent, auto, toeristenbel., ZONDER  stroom € 13,50
Extra persoon alles incl. € 7,50

Kleine tent €2,50
Huisdier aangelijnd € 2,50
Extra auto € 1,50
Bezoek per persoon € 2,50

Aankomst voor 14.00 uur € 5,00

Vertrek na 12.00 uur € 5,00

Leegstaande caravan ZONDER  stroom in de periode Mei t/m September € 10,00                                                                                     Leegstaande caravan ZONDER stroom in de periode Oktober t/m April € 5.00

(incl. =  auto, caravan, elektra, douche, milieu / toeristenbel., BTW.)

Wat onze gasten vertellen over minicamping Brabant

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op    Minicamping Gemert, Elsendorp, Handel en omgeving

    Bezoekers weten De Kastanjes al jarenlang te vinden. Hét bewijs dat het een hele leuke camping in Brabant is! Ook overtuigd dat De Kastanjes één van de leukste campings in Noord-Brabant is? Reserveer dan snel via 0492-319403 of