Activiteiten

Activiteiten

Camping “De Kastanjes” is gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van de Peel. Er zijn een talrijke fietsroute die direct langs de camping lopen of in de directe omgeving.

U kunt ook direct via de camping de bossen in voor een heerlijke boswandeling. Hieronder een overzicht van diverse activiteiten in de regio.

Minigolven

Minigolven met de (klein)kinderen? Het kan in de omgeving van de Kastanjes. Lukt het jouw om de 18 mini-holes in de minste slagen te slaan? Voor meer informatie en locaties kunt u terecht bij onze receptie!

Karten en Lasergamen in Uden

Ben je toe aan een flinke adrenaline kick? Ga dan eens lekker los op de kartbaan of ga voor de topscore op de lasergamebaan!

Bezoek de Bavaria Brouwerij

Een lekker biertje drinken op onze camping kan natuurlijk, maar is het niet veel interessanter om te zien hoe een van de grootste brouwers van Nederland deze lekkere biertjes brouwt?

Vlindersafari Gemert

Ga op Vlindersafari en ontmoet de meest bijzondere vlinders uit alle windstreken. Beleef de tropen in Brabant!

Bezoek ZooParc Overloon

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven.

Het Boerenbondmuseum in Gemert

Het Boerenbondsmuseum is een weergave van een Brabants dorp aan het begin van de vorige eeuw. Je waant je er op het Brabantse platteland anno 1900

Wakeboarden of waterskiën bij De Rooye plas?

In Oostelijk Noord-Brabant, vlakbij het plaatsje Handel, ligt de thuisbasis van De Rooye Plas Waterski & Wakeboardcentrum. Dit afgesloten water is omringd door bomen en er vaart slechts 1 clubboot, waardoor er geen hinder is van golven. De club bezit een springschans en een slalombaan. De disciplines waarin geskied kan worden zijn: klassiek (figuren, slalom en springen), blootvoet, handi en wakeboard.