Kamperen bij de boer Brabant

Kamperen bij de boer Brabant

Gezellig kamperen met het gezin, kennissen of familie? Maar niet op zoek naar een massale camping? Kom dan gezellig een nachtje kamperen bij de boer! Op onze SVR camping zijn 40 ruime staanplaatsen waar je kunt staan met zowel tent, vouwwagen, caravan als camper. Doordat de staanplaatsen ruim van karakter zijn, is er altijd wel een plekje om lekker in de zon of juist in de schaduw te zitten. Daarnaast is er een groot grasveld waar kinderen zich prima kunnen vermaken.

SVR Camping Noord Brabant

De Kastanjes is vanouds een boerderij, maar is tegenwoordig helemaal omgedoopt tot minicamping met aanvullend een groepsaccommodatie. Boerderijdieren zijn niet meer aanwezig, maar onze camping heeft een landelijk karakter en dat merk je aan alles! Daarom voelt het aan als bij de boer kamperen. Dit heeft enerzijds te maken met de ruime opzet van de SVR camping, aan de andere met de gezellige familiesfeer. Dit maakt De Kastanjes een hele leuke plek om te kamperen in Brabant!

Omgeving Elsendorp: Kampeerboerderij de Kastanjes

Een van de leukste boeren campings van Brabant vind je in het gezellige Elsendorp. Benieuwd wat je hier in de omgeving kunt doen? Kijk dan eens op onze activiteitenpagina. Deze leuke activiteiten zijn makkelijk te bereiken vanaf Elsendorp: kampeerboerderij De Kastanjes.

Kampeerboerderij Brabant: De Kastanjes Elsendorp

Wat kost kamperen bij de boer? Goedkoop kamperen bij de boer doe je bij kampeerboerderij De Kastanjes Elsendorp. Wanneer je lid bent van de Stichting Vrije Recreatie (SVR) kunnen wij €1,- per kampeereenheid per nacht korting bieden. Voor meer informatie kijk je op de tarievenpagina van het seizoen 2020. 

Bel voor last-minute kamperen bij de boer naar 0492-319403.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op